Dyr som stikker !


Det har vært lite pinnsvin å se her de siste årene, men i år er det flere som holder til rundt omkring her vi bor. De er så utrolig søte. En dag vi gikk tur fikk Santo se et, og før jeg fikk stoppet  var han helt inntil og stakk seg på nesa. Det var bra, tenkte jeg, for da har han vel lært at de skal han ligge unna. Men der tok jeg feil, for han ble skikkelig irritert på de små nåleputene. Nå går han å jakter på dem, han lukter hvor de har gått, og dit vil han gå også. Så jeg må passe godt på når vi går der jeg vet at de holder til. 

 

En dag vi gikk tur gikk han bort til en busk like ved veien. Da han rygget tilbake og ristet seg lurte jeg på hva han fant der. Da jeg bøyde meg ned og tittet, fikk jeg se dette fine vepsebolet. Det er ganske stort , det største jeg har sett på lenge ihvertfall :)

 I går ryddet vi litt i hagestua, det trengtes. Mange visne blader og annet rusk på gulvet. Og ettersom det har regnet mye i det siste, så er det godt å ha et sted å sitte inne, som føles som man sitter ute. Ihvertfall når det er så mange fine blomster der ennå :-) Så der satt vi å hørte regnet som trommet på taket, deilig :-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits