Tur til Fredrikstad !


Tidlig en søndag morgen startet vi den lange turen nedover. Jeg kjøpte svele på ferga, og det ble en fin kaffepause ved Trollveggen, men jeg glemte å ta bilde :( Etter en lang dag på veien, kom vi trygt fram sent på ettermiddagen :)

 Vi bodde hos min søster og en dag tok hun med Santo og meg på tur i skogen. Vi gikk Bjørneløypa, en flott tur for både to og firbente.

Det er satt opp mange skulpturer av skogens dyr og fugler. De er virkelig flott laget.Takk til kommunen for denne opplevelsen :))

 Santo fant en ulv som han kunne ule sammen med, han må nok øve mer :)))Vi fant en benk å sitte på, jeg prøvde å gjøre som bjørnemor, å ta barnet på fanget, men Santo hadde ikke tid til det. Det var alt for mye nytt rundt omkring :)

Det er navnet på kunstneren som står på benken.

 Vi møtte flere bjørner og en utrolig flott ørn oppe i et tre. Vi måtte ha øynene med oss, for det var små og store dyr over alt :)


 Men så kom vi til noe som vi bare måtte være med på selv. Så da ble det sånn. Først et ekorn,så kommer reven, deretter Santo og til sist min søster. Santo fikk en godbit etter denne fine fotojobben. Vi hadde det veldig artig alle sammen :-))

 Så var det farvel til denne vakre skogen for denne gangen.Gleder meg til neste tur :)

 Vi gikk også tur langs elva. Der er det både gamle verksteder og nye bygninger.


 

Da var dagene i Fredrikstad over for denne gang, og vi reiste hjem. Vi kjørte over Dovre denne gangen.

Her et bilde mot Snøhetta. 


Fortsatt god sommer :-))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits