mars 2011

Gudrun og meg.

Det er tid for kveldsmat. Alltid like fint når Gudrun kommer og jeg får kose litt. Det er vel maten hun vil ha, men hun sier ikke nei til litt kos også. Jeg føler meg vildig heldig som har en så fl...

Kaisa med "barn" .

Kaisa fikk en rosa gris til bursdagen sin. Den har nå blitt hennes "barn". Ho lager rede i senga og passer godt på den. Noen ganger får vi lov å passe den. Er vi ikke heldige :-).

Stær.

Ja nå har stæren kommet, stakkar :-). Men her hos oss fikk den både solsikkefrø og havre, så jeg hørte ingen klager på maten, he he. Og jeg hørte den sang når solen var framme mellom bygene. Da er ...

På foringsplassen.

Stæren og flaggspetten konkurerte om maten i snøbygene idag. Mye fint å se på i naturen hvis man tar seg tid til å se seg om.

Rødstrupe.

En vakker liten fugl som fikk seg litt havre mellom snøbygene idag.

Min gang.

Nå har jeg endelig funnet noe som passer med fargene på mitt maleri som henger i gangen. Jeg syns det ble veldig fint :-) Og det er jo det som teller. Det er jo jeg som skal leve med det.

En ny morgen.

Selv om det kan se mørkt ut noen ganger, og noe visner og dør, så kommer det en ny morgen. En ny dag med nye muligheter. Maleriet måler 30 x 40 cm.

Harrys nye horn.

Ja nå er vel snart horna ferdig utvokst. Veldig fine syns jeg. Jeg lurer bare på hvilke busker og trær som skal få gjennomgå når han skal ha vekk huden på dem i år :-( . Men noe må man jo ofre for ...

Harrys sønn.

Likjgutt har også horn, men det er mange år til han kan konkurere med pappa. Men han er en tøff liten kar :-)

Kaisa 5 år.

Nå har jeg pyntet meg og er klar for fest. Jeg har fått bare litt smågodt ennå, men det blir vel flere pakker etter hvert. Jeg har bestilt mammas kjøttkaker til middag. Det er veldig godt. Mamma ha...

Kaisa ca. 4 mnd.

Det er mange spennende lukter ute. Veldig fint når storebror er med å hjelper meg. Jeg er sikker på at det er en mark her.

Lille Kaisa.

Det er godt å ha noe å bite i. Klør i tenna vet du :-) .

Lille Kaisa

Etter mye lek og graving, er det viktig å få sin skjønnhetssøvn.

Utolmodige Gudrun.

Idag hadde jeg glemt noe når jeg skulle gå ut med mat til Gudrun. Jeg satt bare bollen med potetskrell og litt gulrot på bakken ved trappa mens jeg sprang inn. Når jeg kom ut igjen hadde ho kommet ...

Isfoss.

Selv om jeg ble litt deppa av den snøen som kom nå når vi hadde det så bart og fint , så er det jo ikke lenge siden det så sånn ut. Det er jo fint å se på, naturens kunst, men vår er bedre:-) .

Harrys nye horn 13-03-11

Nå begynner horna å bli ganske store. Her er han å spiser middag. Det er sikkert godt, for han slikker seg om munnen :-) .

Sommerkveld ved fossen.

Så har jeg rømt fra vinteren igjen. Deilig å drømme seg bort til varmere dager. Maleriet måler 40 x 50 cm.

Rosefrokost.

Det ble stor glede igår. Det er ikke hver dag det er roser på menyen på denne årstiden. De sender stor takk til Kathe som var så snill å bidra med godsakene til frokost :-) .

Kaisa viler.

Fysh for vær. Ikke lett å få Kaisa til å forlate gostolen om dagen. Men det viktigste er at ho har det bra :) . Hvis jeg sover veldig lenge, er det kansje vår når jeg våkner, tenker ho :-) .

Harrys nye horn.

Så ble det vinter igjen. Veldig viktig å stelle pelsen. Hvis pelsen blir dårlig kommer han vel inn for å varme seg. Da blir Kaisa banna. Ho vil ha sofaen for seg selv :) .

Sommer ved fjellvannet.

Så bart og fint som det har vært denne uka , ga meg tro på sommeren. Så dette ble resultatet av denne ukas ferie. Deilig å kunne stå og male uten å måtte passe på klokka. Gleder meg til å gå tur he...

Kaisa viler.

Idag var det drittvær syns jeg. Var såvidt ute og tisset og full fart inn igjen. Deilig på pelspleddet i gostolen syns jeg. Mamma er så treg om dagen. Hun bare maler. Håper hun vil leke litt etterpå.

Harry.

Igår hadde Harry rappa plassen til Gudrun. Han lå der å ventet på frokost, men Gudrun lå bare tre meter til venstre på andre siden busken. Idag var det så dårlig vær at de sto inne i skogen og vent...

Kaisa på tur.

Kaisa liker å gå tur i skogen. Mye spennende å snuse på. Det er såååå deilig at snøen er borte. Det kjennes ut som om Gudrun har vært her.

Vindfall.

Vinden har jobba med skogen i vinter. Lurer på om det kommer noen å rydder ?

Tur.

Ettermiddagstur til Gjengstøa. En fantastisk utsikt.

Gudrun venter på frokost.

Gudrun har begynt å legge seg utenfor kjøkkenvinduet hver morgen. Hun følger med på hva jeg gjør. Ser på meg helt til jeg kommer med frokosten. Gojenta vår :).
hits