april 2011

Guri og meg.

Et bilde til fra den dagen Guri var på besøk. Jeg tror aldri jeg har klappet noen med så stiv pels/ bust. Det var rene stålbørsten. Ikke noe å ha med seg på sofaen det der. Altså ingen sofagris :-)...

En rådyrfamilie.

Andre folk har statuer av rådyr i hagen, våre rådyr ligger litt her og der. Alltid spennende å se hvor hagepynten er idag.

Kaisa i farta.

Kaisa elsker å leke med baller. Da får ho virkelig vist hvor flink ho er til å springe. Ikke mange som henger med i svingene her :-)

Harry

Nå har Harry barka horna sine. Det henger igjen litt rester fra buskene han har brukt til å renske horna på. Jeg syns at han har veldig fine horn i år. Det syns han sjøl også tror jeg :-)

Høygravide Gudrun.

Ikke vanskelig å se at det er noe på gang her. Lurer på hvor mange det er inni der. Det blir vel mer og mer mat å finne i skogen nå, men det er vist godt å komme og få en godbit ennå. Og det syns j...

Vår.

Vakre stemor i påskesol. Da blir jeg i skikkelig vårstemning.

Guri.

For et par dager siden kom denne damen på besøk. Det er en av husdyra til en nabo litt opp i veien her. Ho fant havre som vi hadde lagt ut til rådyra. Det var tydeligvis godt for en sulten gris.

God påske :-)

Jeg har vært i hagen å hentet noen kvister. Det er forsytia , lerketre og sibirkornell. Jeg syns det ble et flott og vårlig påskeris :-) Så vil jeg ønske alle som titter innom en fortsatt GOD PÅSKE.

Påske i vinduet.

Så deilig å se sola igjen :-) . Jeg har pyntet litt i kjøkkenvinduet.

Kaisa i farta.

Søndag kom " broren " min og lekte med meg. Han er kjempeflink til å kaste ball. Så da får jeg strekt ut skikkelig. Jeg er lynrask. Deilig med vår :-)

Dagens fangst.

Her er noe av lørdagens fangst etter en gartneritur. Jeg elsker å gå på gartnerier å titte. På lørdag var det stille og rolig. Ikke mange å se i regnværet. Men jeg syns det er fint i regnet, bare m...

Kopp med blomster.

Fant denne fine koppen til å plante i hos Myren på Frei. Artig med noe nytt. Jeg syns den ble fin med Forglemmegei og Tusenfryd.

Vårkrukke.

Et av resultatene etter besøk på gartnerier på lørdag. Veldig koselig å plante igjen. Deilig med jord på fingrene :-)

Syriner i hvit vase.

Da har jeg malt litt igjen. Det ble blomster denne gangen. Veldig mye arbeid med alle de små blomstene, men det ble nå ikke så aller værst. Og det er jo snart tid for syriner :-) Maleriet måler 40...

Harrys rosemiddag.

Jeg kjøpte noen potteroser på ica. De varte ikke lenge. De likte seg ikke inne hos meg. Men det syntes Harry var supert. Han ble kjempeglad når han fikk roser servert på denne årstiden. Det er ikke...

Vår

Vist gjør det vondt når knopper brister. Hvorfor skulle ellers våren drøye. God vår til dere alle :-).

Kaisa i vårsol.

På søndag var vi mye ute i hagen. Kaisa satt seg inntil veden. Den varmet så godt sa hun :-)) . Hun kunne høre at våren kommer, fuglene synger og det spirer og gror. Deilig :-)
hits