mai 2011

Gudrun og barna 30-05-11

Idag var barna med mamma når hun spiste frokost. De må være noe av det vakreste som fins :-)) Jeg er utrolig heldig som kan stå å se på når de springer rundt på sine små og ennå litt ustødige ben.

Gudrun før og etter fødtsel .

Slik ser hun ut nå etter at hun har fått to nydelige bambier. Vi har sett dem et par ganger, men har ikke fått noen bilder ennå. Slik så hun ut for ca en uke siden.

Gratulerer med dagen !

Jeg ønsker alle som titter innom en flott 17 mai. Håper dere får all den is og alt annet godt dere vil ha :-)) HURRA !!!!

Sommer ved sjøen.

Med alt det fine været vi har hatt i det siste har det ikke blitt mye maling. Da krabber jeg rundt i hagen og koser meg med å rydde og plante. Men et maleri av en sommerdag har det blitt. Man kom j...

Kulturlandskap.

Når Kaisa og jeg gikk tur idag tittet solen frem. Alt har blitt så friskt og rent etter regnet. Ingen sauer å se ennå, men de kommer vel snart.

Sovende Harry.

Beklager dårlig bildekvalitet, men jeg måtte ta bilde gjennom vinduet ellers hadde han våknet når jeg åpnet døra. Han er bare såååå søt når han sover. Han bekymrer seg ikke mye for kommende fødsler...

Rosefrokost.

Det er ikke hverdagskost, men noen ganger er det roser til frokost. Det er snadder ser det ut til. Jeg fikk ingen klager den dagen ;-)

Gudrun og meg 14. mai.

Det har ikke blitt noen barn ennå, men det er vel rett rundt hjørne. Ho har mista nesten all vinterpelsen, og begynner å bli veldig brun og fin. Godt å få litt gulrot til frokost fremdeles. Og jeg ...
hits